onsdag 6. januar 2010

Godt nytt år!!

Takk for det gamle og godt nytt år til dere alle sammen!
På nyttårsaften hadde vi besøk av Johs og søstern! Det var kjempekoselig! Og Johs er verdens søteste :)

Nå når julen er ferdig har det gått opp for oss hvor travelt vi har det til knøttene kommer!
I flere måneder nå har man bare tenkt på jula og forberedt oss til den med gaver og styr, og fødselen har vi tenkt at er etter jul så den tar vi etter jul.. vel nå er den tiden her.. Det er nå under en måned til dem er her!! Og det er jammen mye som skal ordnes før disse nurkene kommer! Nå begynner virkelig kroppen min å kjempe imot alt jeg føler jeg må gjøre :S Stakkars Robert som må stå ut med ei rastløs, stressa, udugelig, utålmodig tvilling-høygravid-kjærring! Han må jo stort sett gjøre alt nå. Kroppen min har vondter over alt nå.. kjenner at det er tyngre nå enn med Marion ja.. da merket man det jo knapt. Det meste jeg har gjort denne uka er å skrive haugevis av lister.. ting som må gjøres, handles, pakkes osv.. uff.. blir stressa, men må jo prøve å slappe av og... Idag er det 13. dag jul så da skal vi prøve å få ryddet ut juletre og andre juleting.. så får vi sette igang med å stryke ut ting på listene mine så fort som mulig etter det.
Dette blir et utrolig spennende år for oss ihvertfal :) Vi gleder oss masse til å se disse nurkene våre! Ha et godt nytt år folkens! Her er noen bilder fra 4. juledag og utover ;)


Happy new year!!


Søs og Robert ser på rakettene


Viiii stjerneskudd er morsomt!


Søs og Johs :)


Endelig mat! Robert kokkelerte og det var kjempegodt!!


Tjukka har akkurat vært ute å sett på rakettene med snuppa ;)


Snuppa er klar for rakettoppskyting med vernebriller


Snuppa tuller og leker med Johs ;)


Panoramabilde fra soveromsvinduet vårt 5. juledag.


4. juledag var vi på ultralyd og julegave-bytting og shopping, men først mått vi ha litt mat på Peppes i Askim! Nam nam..

3 kommentarer:

Norwaystyle sa...

Godt Nytt År til dere alle. Det blir et nytt og spennende år for dere med nye nurk i huset snart. Det var så fint julekort vi fikk av dere. Nydelig jente. Hilse. Klem.

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tone sa...

Takk Sølvi ;) Ja, blir veldig spennende! Og takk selv for søtt julekort! ;) Celina er blitt så stor!
Klem Tone