onsdag 18. november 2009

3D ultralyd med knøttene ;)

I går var vi på 3D/4D ultralyd hos Det gule hus i Moss. Der fant vi ut at det sjulte seg ei jente også inn magen min ;) Så vi er så heldige å venter en av hver! Kjempestas! Nå er det bare å finne de perfekte navnene da.. som ikke er lett :/
jenta var veldig sjenert, så 3D bilder ble ikke så veldig bra, men vi fik da noe :) Gutten var så fotogen som bare det, så han fikk vi til og med en filmsnutt av! Men den som vil se, får komme på besøk! ;)
Her er ihvertfal noen av bildene vi fikk:


Her er lille jenta vår.. som var veldig sjenert! Armer, ben og skillevegger var i veien, så dette var det beste vi fikk ut av denne jenta.. denne gang ;)


Og her er gutten vår. Ser ut som han får Aadahl-nese og lepper gitt. Det som er på høyresiden er foten til søstern ;) Stakkars gutt.Her ser du gutten vår igjen, med den sparkende foten til søstern ;)
Vi fikk noen fine 2D bilder også. Her er jenta vår i profil.


Og her er gutten vår i profil. Dem har ganske forskjellig profil ser det ut til.

4 kommentarer:

Familien Stormorken sa...

Åhhhhh, herregud så nydelige bilder :) Og så moro at det blir en av hver da :) :) :) Var jammen på tide å få vite det, hehe...

Norwaystyle sa...

Så gøy å se :-). Grattis med en av hver. Kjempestort, og sååå hyggelig. Stor klem

Tone sa...

Ja, hun er veldig flink hun som tar disse bildene. Veldig tålmodig! Og utrolig koselig dame ;) Kjempemoro med en av hver.. kunne vel ikke blitt bedre vel? ;)

Lene sa...

Åååå- jeg er allerede litt forelsket i de jeg kjenner jeg ;o)